Začátek

Začátek

Anotace: stalo se dávno

Umět milovat,
nejen to slůvko znát,
láskou srdíčko hřát,
za miláčkem se hnát.

Jen tys měla sílu,
naučit mě tomu dílu.
připomínala jsi mi vílu,
která má nezkrotnou moc a sílu.

Hlásek tvůj srdce mi rozbušil,
a to ještě netušil,
že mysl mou narušil.

Já jen stála a hleděla.
viděla jsem anděla,
anděla co křídly mách,
už nebyl jen v mých snách.

ze zármutku vyléčit,
srdci tlouci poručit
a milovat naučit,
umí jen andílek můj.
prosím pořád při mě stůj.
Autor Naibsel, 04.10.2010
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí