Láska

Láska

Anotace: Zamilovaná

Když slunce za kopce upadá
Noc je ještě mladá
Když hvězdičky vylezou
To je dobrý čas být s tebou

S tebou mi je tak krásně
Až kvůli tomu musím skládat básně
Když se tě dotýkám
Jako s andělem se potýkám

Miluj mě tak moc
Až na ty slova nestačí celá noc
Když se vedle tebe ráno probudím
Anděla hned vedle sebe uvidím

Pak ten den opět krásně začne
Už vidím že kvůli tomu začnu skládat básně
Budu jen čekat až mi polibek dáš
Víš jaký já jsem takového mě znáš
Autor gum2008, 05.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí