Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: neni potreba...

Měsíc svítí na nebi
Lidi odpusťte mi
Že jsem s tou krásnou
S tou krásnou vyvolenou

Zapálíme si svíčku
Tu svíčku pro princezničku
Ale jen na chviličku
Abych byl odměněn na jedničku

Moje srdíčko hodně praská
Za to může ta láska
Až si vše povíme
Teprve to osolíme

Osolíme tu lásku k nám
MILUJI TĚ takovou jakou tě znám
MILUJ I MĚ
Až mě uvidíš osobně

MILUJI TĚ tak že to nemohu vyznat
I za tak krátkou dobu co jsem tě stačil poznat
Autor gum2008, 05.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí