SNI POHÁDKU O PRINCEZNĚ

SNI POHÁDKU O PRINCEZNĚ

Anotace: ...

Spinkej, spinkej dítě spi
A sladký měj svůj sen
Zvon, co z dáli tiše zní
Odbíjí tvůj den

Hoří, dítě, hoří ohně
Tvá kolébka je v něm
A než stačíš říct své oh ne
Už rozplynul tvůj sen

Svléká, dívka, svléká šaty
Hoří srdce, chladne stud
Jen řetízek jí zůstal zlatý
A ten ti zůstal doposud

První dívka, druhá, třetí
Svlékají své podvazce
Zvon ten bije a čas letí
Už netřeba slov o lásce

Dnes si svlékneš dívku z šatů
Zítra obraz z holých stěn
Další námět pro povídku
Jak zbytečné užívat jmen

Zatím spinkej dítě sladce
Na pointu času dost
A sni sladce o pohádce
O princezně na věčnost
Autor jethullfan, 06.10.2010
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Lexisa, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě též ohromující. ST

07.10.2010 00:39:00 | Lexisa

Až moc krutě jemné či citlivě kruté. Takže ohromně působivé, pro mě.

07.10.2010 00:08:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí