Páteční večer

Páteční večer

Anotace: -

Páteční večer, hodiny tikají
opilci venku nahlas se motají.

'Desátá odbyla, že jsem snad zlobila?
"Doma jsi nebyla, lásku jsi zabila.

'Jeden flám v měsíci, nic se snad nestalo?
"Bíti mé srdce náhle dnes přestalo.

'Říkáš teď nesmysly, vždyť tě mám ráda!
'Není zde přítomna jediná vada!

"Seděl jsem sám, v krbu teple praskalo,
"promiň mi, lásko má, mně se jen stýskalo...
Autor Lukáš Čikl, 06.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí