Naděje…

Naděje…

Anotace: ...mám jí ještě ?

Drobné kapky deště
prší na moji tvář.
Jsem šťastná a šeptám ještě.
Ve tvých očích plane zář.

Tvé oči jasně planou,
září lásky a touhy,
vášní nespoutanou,
dnes bude den dlouhý.

Vysoko až u chvostu létavic
ještě víc až mezi hvězdami.
Já vím že nemohu chtít víc.

Věřím na důvěru a souznění
mezi dušemi čistými.
A na tom se nic nezmnění
Autor Krásná Princezna, 07.10.2010
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, modrá..., Květka Š., UCET KE ZRUSENI, nejsembásník, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřit je potřeba, to nás posunuje dál, stejně jako touha chtít...

07.10.2010 09:34:00 | labuť

věříš-li , máš i naději ...

07.10.2010 09:34:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí