Vrať se

Vrať se

Anotace: ®

Nevím,co jse stalo.Kouzlo lásky zmizelo.Žár touhy zhas. Už nebylo najednou nic jako dřív. Místo vášnivých polibků,jen pusinky z nutnosti.To aby se neřeklo. Místo objetí,jen strohé čau.Jak bylo?Fajn. A nakonec jsi odešla i ty. A mě je najednou ňejak divně.Asi jsem si neuvědomoval jak moc tě miluji. Najednou mi chybíš víc a víc.Co bych dal za to mít té zas vedle sebe.Moci se tě dotýkat a milovat tvou krásu zas až do rána. Ale ty nikde.Jen Tvůj parfěm je cítit všude kolem. Postel poloviční.Ani ticho už si se mnou nepovídá. Nevím jestli si to zasloužím,ale prosím té vrať se zpět. Ještě jednu šanci mi dej!
Autor UNKSON, 07.10.2010
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí