Sbohem Anastázie

Sbohem Anastázie

Anotace: ...

Tvoje oči víc se na mě dívat nebudou,
Tvé ruce víc už se mě nedotknou,
mé city v Tvém srdci nezbudou,
mé oči při pomyšlení na Tebe více nezmoknou.
Sbohem osudová lásko má,
loučím se s Tvým srdcem.
Já už nebudu více Tvá,
můj srdeční sval je pod tou tíhou drcen....
Autor Leonkaaa, 07.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Makula, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, ach to byla síla.

08.10.2010 23:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí