Jdeš zas dál

Jdeš zas dál

Anotace: Rádo by rapový text ze života

Můžeš to umět,
mít ho většího.
Stejně si vybere,
toho menšího.

Můžeš se snažit,
třeba i bulet.
Nezmůžeš nic,
neni to úlet.

I když ji mlátil
chce ho zpět.
Všechno jsi ztratil
to je svět.

Třináct měsícu
bylo ti krásně.
Teď nezbývá než
skládat si básně.

Mužeš ho zabýt,
můžeš ho zmlátit.
Nezmužeš nic,
bede ji klátit.

Čumíš tak do stropu
říkáš si proč.
V očích máš potopu
už se otoč.

Otoč stránku,
jdi zas dál.
Zavři branku,
buď zas král.

Nemysli na ni
už se vzpamatuj.
Na moji radu
brácho pamatuj.

Čeká tě zábava,
čekaj tě párty.
To bude paráda
rozdejte karty.

Karty jsou rozdány
nová hra začíná.
Ty jdeš zas dál
vzpomínka zhasíná.

Žiješ zas naplno,
žiješ si po svým.
Žiješ zas jak se má,
všechno je po tvým.

Život tě baví,
život si užíváš.
Život je krásnej,
ostatní nevnímáš.

Teď jsi zas šťastnej,
teď jsi zas svůj.
Teď jsi zas vysmátej,
Svět je jen tvůj.

Všichni kámo
leží ti u nohou.
Máš to dáno
nekončíš potopou.

Ty seš imuní,
šeš jako Noe.
Archou jsou
myšlenky tvoje.

Žádnou potopou
nekončí svět.
Voda je životem
třebas pro květ.

Mužeš ho zabýt,
můžeš ho zmlátit.
Nezmužeš nic,
bede ji klátit.

Jenže teď už
tohle neřešíš.
Že je hloupá
jí nevysvětlíš.

Pochopí časem,
až nejhůř jí bude.
Že s cigánem holt
nejde to všude.

Až ji zmláti,
až ji opustí.
Pochopí, že
dělala blbosti.

Čeká tě zábava,
čekaj tě párty.
To bude paráda
rozdejte karty.

Karty jsou rozdány
nová hra začíná.
Ty jdeš zas dál
vzpomínka zhasíná.

Žiješ zas naplno,
žiješ si po svým.
Žiješ zas jak se má,
všechno je po tvým.

Život tě baví,
život si užíváš.
Život je krásnej,
ostatní nevnímáš.

Čumíš tak do stropu,
říkáš si proč.
v očích máš potopu,
už se otoč.

Otoč stránku,
jdi zas dál.
Zavři branku,
buď zas král.

Nemysli na ni,
už se vzpamatuj.
Na moji radu
brácho pamatuj.

Usměv je lék,
usměv je vzácnej.
S úsměvem hned
život je krásnej.

Teď jsi zas šťastnej,
teď jsi zas svůj.
Teď jsi zas vysmátej,
Svět je jen tvůj.

Všichni kámo
leží ti u nohou.
Máš to dáno,
nekončíš potopou.

Ty seš imuní,
šeš jako Noe.
Archou jsou
myšlenky tvoje.

Žádnou potopou
nekončí svět,
Voda je životem
třebas pro květ.
Autor qwert, 08.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí