Čí štěstí je pro mne přednější ?

Čí štěstí je pro mne přednější ?

Anotace: Bez formy, bez rýmů. Jen doufám v nějakou případnou radu. :)

Moje či cizí,
co je mi milejší ?
Stojíš tu,
smutně na mě koukáš.
Našla sis u mě útěchu.
Jak kočka toulavá mňoukáš,
tak vezmu tě pod střechu.

Kdo ví, jak jsem k tomu dostál.
Nechtěl jsem, nečekal jsem.
Jen jsem se zastavil.
A neobratně pokusil,
štěstí vrátit do tvých hnědých oček.
A už jsem chycen do tvých smyček.

Po volnosti rázem šmytec.
Tohle ne, tohle bude můj konec.
Pokud ovšem zmizím o dům dál.
Jen víc ti ublížím,
rázem tu bude zas
jedna kočka toulavá
co nebude se umět smát.

Co je to milovat ?
Je to vážně ta chvíle.
Kdy cizí štěstí,
je pro mne nejdůležitější ?
Tak moc bych si přál být,
v tomto ohledu světaznalý.
Autor Sawada, 09.10.2010
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, la loba, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné docela výstižné na mou životní situaci,toulavý kocourek a je u mě doma a vyhodit ho nedovedu

09.10.2010 12:00:00 | la loba

Líbí...
někoho štěstím oblažit je štěstím i pro tebe

09.10.2010 10:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí