Chyba

Chyba

Anotace: která už se zdála nenapravitelnou, ale.. v básni jde o dvě slečny pro lepší pochopení :) P.S.: báseň je sepsána podle reálné situace, která se stala v den napsání

Jednoho dne slunečného
vypravil jsem se vstříc dobrodružství
za dívkou krásnou neznámou
co nehleděla na množství
jel jsem tam k ní nějakou chvíli
když smysly mé se probudily
já neslyšel jsem, neviděl jsem
mé srdce bilo na poplach
proboha proč dělám tohle
jaký je to vztah?
stojí mi ta lehká holka za to
vylít všechny city své
nebylo by to nemístné?
vždyť miluju jí tak,
jako ještě nikdy žádnou
když nedržím jí za ruku
ty mé rychle chladnou
tak proč jedu teď za jinou
to chci zabít svou nevinnou?
teď už to však nejde vrátit
čas jde pořád dál
já už jsem tam skoro dojel
tep mi teď už skoro stál
přišel jsem na místo konce lásky
čekal jako na popravu
přestavoval jsem si jak jí hladím vlásky
ztrácel jsem se sobě sám
proč já to všecko dělám?
čekal jsem jen malou chvíli
když někdo do zad udeřil
mě velkou ranou
byl to osud mého bytí
a vedl si mě stranou
vyčítal mi tolik věcí
že hlava mě už bolela
a ta krásná neznámá
stále ještě nejela
ale pak já dozvěděl jsem
se že ani nepřijde
že osud mi zařídil
další krásné chvíle
ale s tou mou milovanou
které můj svět patří
té co krásou vydá
velmi lehce za tři
když přijel jsem pak domů
zjistil jsem že zaspala
že včera večer zase s jiným
budík na ráno si nedala
děkoval jsem osudu
za zachránění života
že díky němu nečeká mě
ta necitná slepota
Autor Sapphire, 09.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bylo o fous!Četla jsem to v napětí jak to dopadne!Tak snad si budeš dávat bacha:

09.10.2010 14:40:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí