Minulost - přítomnost

Minulost - přítomnost

Anotace: však on ví!

Když odejde jedna láska,
po čase přijde jiná,
než ale na ni zapomenu,
nějakou dobu to trvá.

Opět jsem byla zklamána,
opět mě nechal samotnou,
opět jsem byla milována,
opět jsem se stala neštastnou.

Dlouho jsem ale nesmutnila,
je tady někdo,koho mam ráda,
chtěla jsem na něj zapomenout,
to,co mi udělal,byla zrada.

Chtěla jsem po něm rodinné štěstí,
však odmítnutí jsem dostala.
"Žádná svadba!Žádné dítě!"
Taková odpověď na mě čekala.

Smutné co?Však tak to je.
Jenže jsem své tělo neuhlídala,
s vášní jsem se mu oddala.
on mě pořád miluje.

Mam ho ráda,nic víc v tom není.
Zvítězil hlavně chtíč.
a teď,když s něžností mě hladí,
nedá se odejít pryč.

Začínám cítit to,čeho jsem se bála,
chtěla jsem,aby se tak nestalo.
Stalo se.Snad víc než ho mam ráda.
Před lety ho mé srdce milovalo.

Jsem zmatená.Nevím si poradit.
Zdalipak teď na mě myslíš?
Chtěla bych od tebe pohladit.
Hodně mi chybíš.
Autor 1982-JnU, 09.10.2010
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí přeju. A těšim se na dobu, až budeš psát veselé básničky sršící energií, ať z toho máš taky něco ty a nejen ti, kdo tě čtou ;)

10.10.2010 18:55:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí