Nevím, nevíš, nevíme...

Nevím, nevíš, nevíme...

Anotace: ...

Proč mám těď sama být,
když ty jsi v mých snech.
Proč jsi mě zanechal osudu,
dodnes se topím v tvých slovech.

Chybíš mi,
tak co na tohle říct.
Snad jen..neodcházej..
a stejně si pryč, tak jako
navždycky už budeš.

Zradil jsi mou duši
a nakazil muj život.
Nechtěla jsem trpět, ale dík.

Do budoucna vím,
že ač láska bolí
a bude navždy jen v mém soukromí,
za to prostě stojí.

Měj se a ješťě jednou děkuji.
Za hany, bolesti a trápení...
Autor Lucie Tee, 11.10.2010
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Mraveneček, Květka Š., Gabrielle, CULIKATÁ, nejsembásník, Niky88, Lady L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen co mohu říci, najdi sama sebe princezno,
nauč se žít s láskou, že ji budeš dávat
a čím více nesobecky jí dáš
tím více jí dostaneš
buď židlí o 4 nohách
pak nebude bolet tolik,
když druhou židli odnese velká voda

11.10.2010 00:28:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí