Chtěla bych být..

Chtěla bych být..

Anotace: ..

Chtěla bych být vášní, chtěla bych být touhou,
je to hrozně zvláštní, že jsem bytostí pouhou.
Chtěla bych být myšlenka, chtěla bych být chvíle,
nechci být jen milenka, chci lásku v plné síle.

Chtěla bych být krása, chtěla bych být skutek,
chtěla bych být spása a nepoznat smutek.
Chtěla bych být Amor, co střílí šípy lásky,
chtěla bych být humor a vyhladit vrásky.

Chtěla bych být časem, co hojí rány bolesti,
chtěla bych být hlasem, co zahání neštěstí.
Chtěla bych být osudem, co karty nám míchá,
za chvíli tu nebudem, vždyť zahubí nás pýcha..
Autor Jean89, 13.10.2010
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Mraveneček, Psavec, CULIKATÁ, James Libustka, danav, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí