vyznání

vyznání

Anotace: vyznání

chtěl bych být sluneční paprsek,
a něžně hladit tvou tvář.
být ti blízko na kousek,
a vidět tu zář.

jak odrážím se od tebe,
a hřeji tvé srdíčko.
vědět že vsrdci tě už ne zebe,
aspon ze mě maličko.

dívat se do tvích očí,
a držet tě v náručí.
vědět že se země točí,
a dělat to co srdce poručí.

něžně tě líbat,
hladit tě ve vlasech.
říct jak dokážu tě milovat,
a to nejen v mích snech.

že jsi to co hledal jsem už dlouho,
ale nemohl najít sem tě.
že jsi to pro co mé srdce tlouklo.
a říct že miluji tě..
Autor mikky47, 14.10.2010
Přečteno 375x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí