Prosby

Prosby

Anotace: ....

Sbírka: Vyznání

Srdce jak v jednom ohni mám.
Poraďte? Jak jen si počít mám?
Jednu odpověď chtěl bych znát,
bohužel je ukryta ve hvězdách.
Já nedám si pokoj a dál se ptám,
jak jen tě krásko, svést ti mám.

Každá rada je však drahá,
vzdálenost mezi námi pořád stálá.
Zkouším to znovu! Prosím, větře.
Utkej můj plán z blesků z deště.

Nedám si pokoj a dál se ptám,
jak jen tě krásko, dostat mám.
Zkouším to naposled, rádci moji,
staňte se spásou, pomožte mi.
Autor Jiřík Holík, 14.10.2010
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Niky88, Jaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejlepší je říci to upřímně a ne doufat a čekat a naznačovat...

14.10.2010 21:47:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí