Seguidilla..

Seguidilla..

Anotace: .. tanec

Andaluzská seguidilla
známá i neznámá
středem srdce zamířila
spadl jsem, mé drama

čekalas, na přespůlnočních
blanitých křídel stín
můry, v každém z důlků očních
rudý má (nelžu míň)

diamant, šperk jenž hoden je
snad milion dolarů
za karát, to víš, slzeje
jenom tak z rozmaru

seguidillu tančit chtěl bych
s Tebou až do rána
v mé bělostné pleti přepych..
- není lež prolhaná
Autor Petbab, 15.10.2010
Přečteno 275x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Holis, Mbonita, Psavec, Churry, modrá..., Jiná, danav, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí