Předčasně

Předčasně

Anotace: Chci být žábou, zamrznout a probudit se až ten hloupý čas uteče. A chci být ptákem, ať jen mávnu křídly a hned jsem tam kde chci být...Trpělivost, trpělivost, prosím!Mám teď přece aspoň pro co žít... Kdo ví, uvidí...možná víc než jen "báseň"

Proč na stejnou zemi šlapu?
A jiné souřadnice mám...
Když naše kroky, zdá se, mají stejný cíl.
Jak jedna duše-rozdělena na půl.
Je snad všechno jenom mlžný klam?
Ten zbytek času co se promarnil....

Tak dlaní smět se dotknout dlaně...
jen na pár minut, co hodinou
zdají se mi být!
Jak další časová smyčka.
Odhodlaně
před včerejším slibem stát.
V klidu zavřít svoje víčka...
A nemuset jen snít.
A nebrečet
A.... napořád....

Orákulum, ze kterého,
Někdo vytrhl nám list.
Dnes ne, to za pár let
Řádky z dneška máme číst.
Elektrický proud mi teče
Jako ve snách do mých žil...

Neuteče, co se vleče.
Špatný rým jsi použil.
Ta časovaná bomba tiká!
Nejde zastavit!
Kde je problém, když vidíš
nebe stejné jako já?
A stejný vzduch též živí tvoje plíce?
Všechno se jak pírko jiným zdá.
Jen my dva - máme už rozečteno více.
Toužíme mít klid.

Láska ze zpráv, touha z hlasu...
Oba chceme ŽIVOU krásu!
TAK PROČ? A za co...

...žijem každý jinde....
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 15.10.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, Any 4, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska ze zpráv, touha z hlasu...Oba chceme ŽIVOU krásu! tenhle verš se mi asi nejvíc líbí :-)
Kdyby tak šlo aspoň část zimy prospat..hibernovat. Jako moudrá zvěř!

17.10.2010 13:05:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí