To, co se nestalo

To, co se nestalo

Anotace: ...

Sbírka: Laska a vše okolo ní

Roztahuju křídla,
odlétám.

S pitím jsem to přehnala,
naši míru jsem neznala.

Odhazujem plachost,
ty jsi má slabost.

Nekonečné se vše zdálo,
někdy stačí tak málo,
ke štěstí.

Ta noc se nikdy nestala,
jen bolest hlavy zůstala.

Ne, ty nejsi rytíř,
jsi zamčený vikýř,
tak vzdálený.

Už jsem zpět,
dřív než v pět,
se vracím domů.

Vše se změnilo,
ikdyž se mi líbilo,
takhle žít.

Ale čas nemůžu zastavit,
nejde si vzdušné zámky postavit,
to jen v pohádkách smím.
Autor Mera, 16.10.2010
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, Psavec, Mbonita, Ejí, CULIKATÁ, Niky88, ZILA78
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybychom věděli že při lítání se zábijem,nikdo by nelíta...
přesto je to tak krásné...i když dopady bolí.

16.04.2011 22:36:00 | Danger

Jo, to je. Přeješ si, aby to nikdy neskončilo, ale než se naděješ je všechno pryč, a ty máš jen vzpomínky.

23.10.2010 14:40:00 | Mera

Čas nezastavíš,někdy je to k steku!

16.10.2010 13:37:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí