láska

láska

Anotace: výplod fantazie z reality

LÁSKA
Jak dokáže být hořká,
Jako lék na nevyléčitelnou nemoc.
Jak dokáže být temná,
Jako hluboká noc.
Jak dokáže být tajemná ,
Jako oči krásné pany.
Jak dokáže být plachá ,
Jako nohy srny.
Jak dokáže být něžná,
Jako luční víla.
Jak dokáže být omamná,
Jako dívčí síla.
Jak dokáže být vášnivá,
Jako polibek ženy.
Jak dokáže být vnímavá,
Jako zuby kuny.
Jak dokáže být proradná ,
Jako prsty děvky.
Jak dokáže být krásná,
Jako květů stovky.
Jak dokáže být bolestná,
Jako kroky smrti.
Autor Neli, 16.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Equus przewalski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí