Jen, když mi chybíš

Jen, když mi chybíš

Anotace: :)

Ač jsem se probudil do slunného dne
ač všechno kolem zdá se být nádherné
něco však schází mi ve štěstí tady
jsi to ty lásko má, už nevím si rady.

Z teplého pelíšku vylezl jsem sám
toulavé otázky dávám na seznam
večer než usnu začnu si číst
v duši je teskno když čtu ten list.

Za oknem měsíc pomalu proplouvá
smutek mi zatím nesmysly namlouvá
a tak se mi do snů vkrádají můry
jsou stále větší a hnusné jak stvůry.

Proč vlastně píšu tu tesknou báseň
chci abys věděla, že jsem ten blázen
co na tebe miláčku každý den myslí
lásku ti dávat chce srdcem i z mysli.
Autor Ďábel sám, 17.10.2010
Přečteno 597x
Tipy 20
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Dračičák, PoeziGirl, Niky88, isisleo, Mbonita, Mirusek, Mraveneček, Kett, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí a moc

17.10.2010 14:22:00 | Mirusek

je krásná...

17.10.2010 11:20:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí