Chci být s tebou

Chci být s tebou

Anotace: .

Nezkrotná touha mnou zmítá
Má duše v oblacích lítá
Snaží se doletět za Tebou
Širou modrou oblohou
Která bez mráčku dnes je
A blankytnou se zve

Nezkrocená touha zmítá mnou
Má duše letí oblohou
Letí a její oči
K západu se stočí
Poletí tam
Kam slunce chodí spát
Snad se mi o Tobě
Bude dnes v noci zdát
Má duše s Tvou
Se ve snu bude objímat
A já budu vědět
Že máš mě pořád rád

Ráno rozplyne se sen
Až přijde nový den
Zas v trpělivém čekání
Těším se na naše setkání
Láska hřeje mé srdce
Bije radostně a prudce
Autor Žena z Marsu, 17.10.2010
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí