Jsem nikdo

Jsem nikdo

Anotace: ---

Jsem nikdo,
jsem tichý spoluhráč.
Co na hřišti není vidět,
ale přece dává mat.
Není krásná, ani hravá,
houževnatě nahrává,
míří přesně,ale góly
nikdy pod pás nedává.

Bohužel je po sezóně,
pěšák táhne do boje,
musí přelstít nepřítele,
královnu, co králi diktuje.

V poli leží, jsou i ztráty,
z figurek krev neteče,
co jsme to jen za vojáci,
když srdce bolavé je.

Zima v poli, vítr sviští,
padá podzim do vlasů,
dva pěšáci vedle leží,
unavení a zestárlí.
Autor devcatko z jetele, 17.10.2010
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Taog, jedam, Maro Deives, strawbery, Bíša, Paulín, jerabina, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

daň za krásno..ale kytky ještě stále kvetou

10.02.2011 21:14:00 | Taog

Neni proc halekat,
neni proc uvadat,
je tu pres nekdo,
kdo ma vas moc rad.

I kdyz je daleko,
teskni a preje si,
aby se povedlo,
co kdy vytycili
jste si
jsme si.

21.10.2010 01:12:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí