Litera

Litera

Anotace: Písmena, slova, významy...a zase romanticky.

Napsal jsem A a napsal jsem B.
Napsal jsem na papír slovíčka lásky.
Napsal jsem C i D tam někde je,
sic jsou to jenom hlásky.

Chtěl bych je poslat k tobě,
aby vzkaz ti mohly dát,
že dřív, než ocitnu se v hrobě,
tě nepřestanu milovat.

Hřejivý pocit v duši,
srdce mi buší splašeně,
když koukám na tvůj portrét tuší,
jeden z tisícovky na stěně.

Dopíšu slovo a padne na mě splín,
když si přiznám, že tahle báseň
přijde do zásuvky k ostatním.
Autor Jaine, 18.10.2010
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Désolé, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí