Jizvy na srdci

Jizvy na srdci

Anotace: :(

Marnost je nadějí v mých očích
stále tu čekám na tebe
až se zas zavlníš v bocích
až mě tvá ruka zahřeje.

Těším se na tvé doteky
na teplo které mi dáváš
chtěl bych ti běžet v ústrety
a cítit jak se mi vzdáváš.

Cítím už tvoji přítomnost
lehkost a vůni šelmy
přišla jsi ku mně pro radost
tak nořme své touhy do tmy.

Lehce tě políbím na rty
dotknu se tvého šálu
osud nám rozdal už karty
na tomto životním bálu.

Chci s tebou být až do rána
než slunce vytlačí tmu
láska nám přes noc vyzrála
v krajině slunce a zemi snů.

Prchavé však jsou okamžiky
které nám lásku berou
zůstanou jizvy a tiky
vzpomínky, které se perou.
Autor Ďábel sám, 19.10.2010
Přečteno 566x
Tipy 9
Poslední tipující: šuměnka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty má jizvo na srdci, ty mé pousmání
ďábel v tobě stále je, co anděla chrání...

21.10.2010 16:04:00 | šuměnka

Krásné vyznání.ST

21.10.2010 12:59:00 | jitka.svobodova

:-)))

19.10.2010 17:54:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí