Snít či pravdu vědět?

Snít či pravdu vědět?

Anotace: ...

Proč se cítím volná jako pták?
Který by rád roztáhl křídla
a vydal se napříč
modrou oblohou

/Odletěla bych
k Měsíci
Hvězdám
samotnému Slunci/

Přitom se zároveň trápím,
nad bolestí svého srdce,
smutnýma očima
pozoruji reálný svět

Byla bych ráda žila
ve světě snu
iluzí
naivity
/nejittoty/

Měla růžové brýle
na nose a
nevěděla,
zda mě něco schodí
či zůstanu v oblacích

Lepší je vědět pravdu a žít,
než snít s utápět se v nejistotě

Život je krutý,
každá rána,
je pro nás lekcí

Co teď s tím udělám?

Schovám své city pod peřinu,
nechám je zmrazit
a ukážu je jen techdy,
kdy budu vědět,
na čem sem
Autor Lenullinka, 19.10.2010
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Zorenka Ježková, terezkys, Vlk v rouše, Any 4, padající do neznáma, Giginka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko se mi moc líbí, protože právě takhle to momentálně cítím i já..dávám tipík :)

21.10.2010 04:16:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí