Ještě Včera

Ještě Včera

Anotace: .......

střípky svého rozbytého snu tiše pozbírám
do tvých očí přitom zmateně se zadívám
nechápu jak zvládl jsi za vteřinku tohle všechno
ze života mi udělat šílené peklo


ještě včera zářil na tváři mi usvěm
ted usadil se tam jenom šílený hněv
jsem snílek,který si sliboval mnohem víc
a né že se to otočí ve velké nic


jenom vzpomínek ted v srdci pár mám
pomstichtivě doufám,že zustaneš uplně sám!
Autor Snilek.holka, 21.10.2010
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí