Naděje

Naděje

Anotace: .......

Tak pochopila jsem že nechceš mě
to když právě dívám se na nebe
na nebe s noční oblohou
to když zaprší a mé vlasy zmoknou

to když je pak slunce usuší
to je ten dar nesnází
to po boku tebe vidět nejsem
to když lehl sis vedle jiné

tak pochopila jsem že rád mě nemáš
to nevadí já jsem si zvykla
tak zvykla jsem si na prázdnotu
to když chodíš na prahu jejího baráku

tak vyhledal mě anděl neznámí
to já po boku jeho chodím raději
tak nepokoušej tu mou naději
to když v ní konečně se nacházím
Autor vlcatko, 21.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Danga, Nick Name, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky, na každého padne depka, nebuďte smutný a nebo se mám přidat :-)

21.10.2010 19:45:00 | Nick Name

jo to ja taky...děkuju:)

21.10.2010 19:34:00 | vlcatko

smutný...taky se tak cítím

21.10.2010 16:35:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí