Diry v srdci

Diry v srdci

Anotace: ...........

do rukou vezmu krabičku plnou náplastí
abych si přelepila svoje díry v srdci
co zanechal tam někdo na kom mi záleží
a nestačí říct: " moc mě to mrzí!"


Nechci už být jako loutka na provázku
co všechno špatné háže za hlavu
nechci všechno sázet jenom na tu lásku
chci jí dát pěstí pořádnou ránu


i když se říká,že čas všechno vylečí
moje rány jsou příliš hluboké
a tvé opakující umysli zaječí
k řešení přenechám raději té druhé
Autor Snilek.holka, 23.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Psavec, Ejí, Doradan, Gabrielle, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky líbí,st..

23.10.2010 18:16:00 | Doradan

Hezké S.T.

23.10.2010 17:55:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí