Neměli to v úmyslu

Neměli to v úmyslu

Anotace: ...

Divili se,
že se měli rádi,
netušili,
že vítr vynes spaní.
Zapomněli
vše, co mohli tušit,
nechtěli víc,
než aby byla lhaní.

Zpívali si,
až bolela je hlava,
odpouštěli
bez nejmenšího rozmyslu.
Malovali
na okna šedá od vlhka,
co nemohli
říct - neměli to v úmyslu.

Divili se,
že se pořád mají rádi,
neříkali
ale tohle hloupé slovo.
Vytvořili
pro každý moment zkratku
až se přetavili
o Vánocích na olovo...
Autor voedor, 28.10.2010
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z lehka ztěžkli...

02.11.2010 13:20:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí