Závislost

Závislost

Anotace: Drogy jsou špatné..

Padá listí
Stromy se suší
Obličej za sklem
Obličej zasklen
Za oknem prasklém
Hledá něco
V čem žije
Hledá něco
Co nechce
V útrobách injekce
Hledá svou tvář

Vyhrnul si rukáv
Kolem dokola svázal si ruku
Pro utišení vnitřního hluku
Vpíchl si do těla lásku

Pozván pozvanou po známém pozvává
Pořvává nad vanou
Před zrcadlem postává

Hledí z okna
Prší, sněží
Jen stěží střeží mysl svěží
Běží z věží
Věří
Že dokáže létat

Vyhrnul jsem si rukáv
Kolem dokola svázal jsem si ruku
Pro utišení vnitřního hluku
Vpíchl jsem si do těla lásku

A věřil
Že vzlétnu z věže
Ale kdeže…

V lednu ledem poskvrněná dioptrie
Vločky se snášejí na vlasy anděla
Zamrzlá hladina přetéká na tácek
Jež v rukách držela

Čekám na ten stav
A v začátku už snažím se vrátit
Zvrátit konec
Utrpení zkrátit

Vyhrnul jsem si rukáv
Kolem dokola svázal jsem si ruku
Pro utišení vnitřního hluku
Vpíchl jsem si do těla lásku

A věřil
Že budu žít až do konce světa
Ale to by trvalo léta…

Krev mi míchá jehla
Taková dubnová
Co se tu párkrát mihla

Vim
Že miluju hnědý oči
A že těch
Co vidí i maličkosti
Je jako vody v poušti

A já jí spatřil a ženu se v mukách
…vyhrnul jsem si rukáv…
Autor Bourdon d'Charpiott, 31.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě těší že píšeš o drogách že jsou spatné a že ničí životy, pochopila jsem to jako prevenci, báječná věcička.

10.11.2010 11:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí