Víla pod nebesy.

Víla pod nebesy.

Anotace: .

Hladím struktury
jejích smyslů
a každá myšlenka
příjemně chladí.

Vnímám, jak mnou
prostupuje její stín
smíchu, protéká
cévami a mizí.

Sladí mi tep s jejím,
vdechuju obrazy hněvu,
to proto, aby ona
byla čistá.

Promlouvá k mé šíji,
když hnis tohoto dne
ode dna hoří, aby po něm
zbyla jenom krása.

Hedvábí našeho doteku
elektrizuje mě
a ta konejšivá symbióza
ve mně evokuje božství.

Svítí dobrem
čistota uzamyká okolí
vlny šumí na frekvenci snů,
když to spojení nebere konce.
Autor l'âme, 02.11.2010
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, kikis, Danga, HarryHH, labuť, CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu vlezlá reklama

02.11.2010 21:13:00 | l'âme

*

Božskost se rozplývá
v pocitech
zadostiučinění

pro větší slávu
zamilovaných
červů

než šedá skutečnost
jako vrána
sezobne

je ...

*

02.11.2010 19:05:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí