Listopad

Listopad

Anotace: ...

trápíš mě svou krásou
rozhodností
taky láskou
trápíš mě svou samotou
spolu jdeme bez nás dvou
budeme si na procházce
povídat o naší lásce
máš pořád tu svoji
a já mám pořád tu svou
ty máš mě
a já mám tebe
spolu pozorujem nebe
pohlédneš mi do duše
myslíš že myslím na sebe
na dušičky
svítí svíčky
na splín jsme si dávno zvykli
v listopadu padá listí
a já čekám na tebe..
Autor Manni3, 02.11.2010
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí