Kaňka

Kaňka

Anotace: .....

Kaňka

Chtěl bych mít kalamář a taky pero
A trochu odvahy napsat tvé tělo
Možná i duši a srdce bych psal
Pak třeba něhu a trochu svědomí
A tvoji krásu co mě vždy ohromí

Utírám kaňku co je jak na duši
Na moment to mé psaní přeruší
Jak slza na víčku je kapka na stole
Jak rosa na listu stékám já po tobě

Lahvičku inkoustu co nikdy nedojde
Pero co nepřestane psát
Pohledy na tebe co nikdy nekončí
Co bych si k životu mohl víc přát
Autor Diablo 503, 05.11.2010
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná =)

06.11.2010 17:00:00 | Triša

Líbí se mi:-)

05.11.2010 13:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí