Miluju

Miluju

Anotace: ...

Miluju...
Vše, co kolem mě září a hřeje
S láskou jsou galeje i když
Se nám směje.

Miluju...
Pohled, do kterého se zahledím
Přátelství je krásnej cit
Který nás nezradí.

Miluju...
Úsměv, na rtech červených
Pohlazení po duši
Vše zlé promění.

Miluju...
Lásku,kterou ze srdce umím dát
Nedokážu prohrát sázku
Že si mě mohl mít rád.

Miluju...
Stesk i pláč,který duši uleví
Vlasy si rvát už nebudu
To mi za to nestojí.

Miluju...
To slovo,které vyslovím
Pocit a napětí ti něco napoví

Miluj..Lásku daruj...Srdce otevři
Jen neubližuj,už dost bylo té bolesti!
Autor Kett, 13.01.2006
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí