Láska ?

Láska ?

Anotace: Láska...slovo složené z pěti písmen,ale hodně toho znamená.Je to největší Múza pro básníky,a sůl pro člověka(..,protože bez lásky si nikdo neumí představit život).

Láska je slepá,
a většinou nenosí brýle.
Milovala jsem ho
až do této chvíle.
-
Tolik pohledů neobětovaných,
dají se zpočítat prsty na jedné ruce.
Chovala jsem se jak jedna z nevědomých,
a na potkání trhala mu srdce.
-
To kouzlo polibku jsem nepoznala,
já jeho od jiného bych rozeznala.
Ztrácíš se z mé paměti,
z mých nekonečných snů,
z mých smíšených pocitů.
-
Z radosti smutek teď chce být,
už nejsem ta co lásku chce mít?
Schovávám se před tvými pohledy,
nic z toho nebyly náhody.
-
Čekám v dešti na toho,
kdo mi deštník nabídne.
Zmočená jen z toho,
že si mě nikdo nevšimne...
-
Žeto bylo přátelství mohu si jen říkat,
stejně to budu jako Lásku vnímat.
-
Chtěla jsem víc než o tom mluvit,
jak ho moc miluji.
Nechtěla jsem se myšlenkama hubit,
jak jej moc zbožňuji.
-
Čas rány vyléčí,
lék na zklamání není.
Doufala jsem,že už ho nikdy nepotkám,
tak řekni mi,proč ho v srdci stále mám?
Už abych ty oči neviděla,
a ten tak něžný hlas neslyšela.
-
Takhle To končívá,
srdce vždy bolívá.
Budu snad trpět tím,že jsi?
a muset trpět,že Tě chci?
-
Tak co?..byl to projev lásky?
Nebo jen báseň kamarádky?
Autor Triša, 06.11.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

projev lásky

06.11.2010 19:54:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí