Tecktonik dance..

Tecktonik dance..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ziytUFRHoqI&feature=related

Té-cé-ká tancujem
S Alphou Trianguli
hviezdou, čo kvôli mne
vypadla z neba
nepodobá sa po náraze guli
ktorou prv bola
má podobu Teba

tecktonik tancuješ
si hviezda pravá
tak, ako cítiš sa?
byť v ľudskom tele
nie je to isté
ako dožerava
rozpáliť sa
- je vo hviezd naturele

najprirodzenejšie..
rytmus uchvátil
Teba i mňa
hardstyle break rúk sme zvládli
okolo hláv, kmitov vír tep sŕdc skrátil
s najkrajšou z hviezd
čo kedy sem na Zem spadli
Autor Petbab, 08.11.2010
Přečteno 285x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, hašlerka, Mbonita, la loba, Jiná, Květka Š., Psavec, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí