Lži

Lži

Anotace: Jsou vždycky špatné?

Lžeš mi, když říkáš, že jsem vyjmečná.
Že pro tebe jsem mnohem víc
než ona kdy snad mohla být.

A já, to snad, že nejsem statečná,
nechám tě klidně znova říct,
co krásně planý živí cit.

Lžeš mi, když říkáš, že jsem nádherná,
že jinou neznáš, co tě poutám
a nikdy víc už nechceš znát.

Snažím se slova, jež jsou pekelná,
zahodit někam do tmy kouta.
Tvou lež: Budu tu napořád.

Lžeš, když se okna dechem zamlží
že moje duše k tvé se vine
a moje tělo je tvůj hrad.

Spolknu svou každodenní dávku lží
a prosit budu o jediné.
Dál chtěj mi tahle sladce lhát.
Autor Descardea, 13.11.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Behemot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherná!!!...povedla se ti:-))

17.11.2010 16:51:00 | Behemot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí