Lekce bláznovství

Lekce bláznovství

Anotace: Volám tě!

Neustále přemýšlet,
krotit svou mysl,
obavy rozpíjet,
má to s tebou smysl?

Nepřekonatelné ovládání,
míchání pocitů,
nezastavitelné snění,
kolik ještě takových momentů?

Krok vpřed, krok stranou
oddálit se, nebo jít blíž?
vejdem stejnou bránou,
ruku v ruce zvládnem tu tíž?

Zvolit možnost,
pustit si tě k tělu,
cítit něžnost,
vyletět výš, ne dolů.

Vzpomínko odejdi,
chci se tě vzdát,
rozume sejdi,
nechci se už bát!

V žaludku prázdno,
chuť k jídlu žádná,
už chci mít jasno!
jak můžeš být tak zrádná!

To ty říkáš si láska?
svazujicí, pokrytecká!
poddaností silnou sršíš,
okamžiky plná, těmi mě ničíš!


Po tváři stéká mi slza,
stále budeš tak drzá!
tlukot srdce v dlaních,
zamknu se v ústraních.

To chceš?!

Ne.

Chci žít konečně!

Teď mluvím k tobě,
ty jestli si říkáš láska!

Kleknu si, prosím
po jednom toužím

Osvoboď mě!
Autor Any 4, 21.11.2010
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Anne Leyyd, Emmelia, Psavec, Iv, Niky88, CULIKATÁ, Sladkalu
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavá báseň, originální podání, líbila se mi :) ST!

20.02.2011 17:13:00 | Anne Leyyd

originalní

14.02.2011 14:57:00 | Emmelia

Jééé ta je krásně napsaná.Taky jsem si vzpoměla :-)ST

22.11.2010 17:36:00 | Iv

Ta bouře v zamilované duši...přesně tak to je, jak píšeš, při čtení Tvé básně jsem si to pěkně vybavila, i když jsem mnohem starší...A přesto jsi to popsala úplně přesně...a najednou, jakoby mávnutím proutku to poznáš, kdy ti opravdová láska zaklepe na dveře, tak to je...ST

21.11.2010 20:17:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí