Jako láska

Jako láska

Anotace: ...

Šeříkovou vůní
smývám doteky tvých dlaní.
Byl jsi tu-milován, milující,
přesto,že zdál ses sám
s jednou ohořelou svící.

Kapky vosku nažloutlého,
co na podlahu dopadají,
jsi ty,jsem já.
Šeříky tak trpkou příchuť
nemívají...tak, jako láska.
Autor jvacl, 23.11.2010
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí