D.Ě.K.U.J.I.

D.Ě.K.U.J.I.

Anotace: Tvoje Kačenka

Děkuji Ti za to Krásné probuzení
jak s něžností se ke mne kloníš
/při mne vždycky stojíš/
Ke svému svátku lecos očekávám
přesto mne vždy překvapíš
já s úsměvem ve tváři vstávám
/ostatně jak už mnohokrát/

Slunce mi věští také hezký den
paprsky pošímrá mou tvář, já děkuji jen.

Vytratíš se jak lupič mého srdce
jež na oplátku své tu zanechal
dýchám vzrušeně a lehce
nechávám v klidu doznít vnitřní cval.

KW
Autor Sweet KiWi, 25.11.2010
Přečteno 477x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Lovecká, čas.běží, NikitaNikaT., ZILA78, Špáďa, la loba, Mbonita, vodnař, James Libustka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, upřímné a cituplné. ST!***

25.11.2010 19:22:00 | NikitaNikaT.

Vytratíš se jak lupič mého srdce
jež na oplátku své tu zanechal
dýchám vzrušeně a lehce
nechávám v klidu doznít vnitřní cval.

Hezké....S.T.

25.11.2010 19:09:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí