Proč?

Proč?

Anotace: potřeboval jsem se nějak odreagovat po rozpadu vztahu který ani pořádně nezačal

Proč bylo to tak jak to nemělo být,
a ty se mnou nechtěla pro jiného žít?
Proč si ve mně tak dlouho naději udržovala,
když stačilo říct ne než si mě prvně polibek dala?

Ne ty si musela do mě lásku vlít,
a pak jak kus hadru mě odhodit.
Proč se mnou si snad šťastná nebyla,
a proto si mé srdce tak krutě zlomila?

Tak či tak jak plyne čas,
jak voda se lehce k ústí prodírá.
Láska v nenávist se mění zas
a naděje v happy end zvolna uhasíná.

Však i na tebe jednou dojde,
když za tebou tvůj starý přijde.
Tiše řekne že ho to přestalo bavit snad
a tobě nezbyde nic než v pokoji bulet a řvát.

Je to tvoje volba kterou ti nebudu brát,
ale snad tě bude aspoň svědomí žrát,
že mě si to ten týden tajila
a tím mě tak strašně trápila.
Velmi si mi ublížila, to jest o čem tady pěju
a abys to prožila taky ze srdce si přeju.
Autor Lord Mikik, 28.11.2010
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: R.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí