Vzpomínky....

Vzpomínky....

Anotace: název by stačil, ne? něco okolo tří let stará práce...

Tak jako vzpomínku,
Tě zase odvál čas.
Jsem zase jeden z těch
co radši zapomněl by zas!
Sice jsi krásnou vzpomínkou,
žel ale již zapomněnou
nevidím důvod se vráti,
raději budu klečet na kolenou!
Plameny si s tvou fotkou hrají,
jako by Tě samy dávno znali.
Kolem země chladná,
popel ze vzpomínek padá.
A tak čas přišel zas,
už je pozdě chtít se ptát,
proč mě nebaví si s tebou jen hrát.
Odpověď je snad jasná!
Přišla nová doba!...krásná...
Láska není nic pro mě,
kdysi sladký slova říkal sem ochotně.
Tvá fotka padá plamenům napospas,
tak jako při zločinu důkaz.

Vzpomínkou jsi a zůstaneš,
opouští tě má přízeň....
Autor hell_o88, 30.11.2010
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: bloodysunset, ann-ihilation
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí