V plazmatu..

V plazmatu..

Anotace: .. cítím se dobře

V plazmatu cítím se dobře
na Slunci je mi tak fajn
narudlé oči od kouře
nelžou, se Sluncem je fun

oči má takové stejné
v ohnivých zrcadlech zhlédnu
svá křídla z těla lhostejně
visící ze zad k bezednu

a na rtech, ještě rudějších
chvění má fatamorgánu
v mých nejedněch snech vezdejších
zevnitř vydechne blesk - ránu

přímo do srdce, ať hoří
modravým plamenem do tla
to víš, můj zrak zrudl v kouři
a slzí od něj (.. lež zbodla)
Autor Petbab, 02.12.2010
Přečteno 339x
Tipy 24
Poslední tipující: la loba, Gabrielle, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, Tamara, PIPSQUEAK, Jiná, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já Tě vážně obdivuju...jsi astrolog???

05.12.2010 11:44:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí