Láska

Láska

Anotace: podob má mnoho... tahle je jedna z nich...

Co ti dá láska?
Co ti dá, když nevíš?
Nevíš, že je.
Nevíš, že tě obklopuje.
A když tě pohltí...
co pak?

Pak mylsíš, že ji znáš.
nevíš
nic nevíš
a jen čekáš
na zázrak?

Co ti dá láska?
Dá ti moc,
vezme ti víc.
Nemysli na ni,
nehledej ji,
ona
zabije tě...

Bude se smát,
ty brečet.
Bude tě užírat,
ty budeš chřadnout.
Skončíš...

Uhoď ji a radši uteč
než tě dohoní,
je zákeřná a zlá.
Tak krásná a milá,
když líčí
na oběť

Nech ji spát
a bude se ti snadno spát.
Nech ji být
a ty budeš snadno žít.
Nemiluj
neublíží ti.

Co ti dá láska?
Autor Morsia, 06.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Tamara, malá slečna, Psavec, Mraveneček, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí