cítit tvůj dech ...

cítit tvůj dech ...

Anotace: to je jako míti na to říci miluju tě zlato

Rozešli jsme se tak náhle
až jsem si myslela že si jeden znás na život sáhne..
Když tě ale po té "věčnosti "zas vidím
šimravý pocit v břiše cítím..
Jen pocit že mi nepatří tvé srdce
zní tak hnusně a chutná tak hořce.
Říkáš že je ti zima a tak mě obejmeš
vtu chvílive mě ani milimetr zloby nenajdeš..
KRanáásně jemi a je to jako vir
ale ten průšvih je že ses mi zas moc zalíbil
než jsem se nadála ty si mě políbil
jen proto aby sis líbání procvičil
Všecko se ve mě vaří
tohle holky nesnáší prý se ti líbím a to je vše
líbit se ti může kniha nebo krupicová kaše..
niwím co mám dělat
a takto chci veřeně o pomoc žádat..
co mám dětal nechci ho ztratit
ale přitom jiné plány hatit
Autor nelinQa, 13.12.2010
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí