Seš

Seš

Anotace: Jaká vlastně seš?

Seš nádherná a jedinečná,
seš inspirace, co je stále věčná,
seš ztělesnění představ mých,
seš Santa Claus, co na saních dovezl mi spoustu dárků.
Seš nejchutnější ze všech párků,
seš jak vzácná sbírka vín,
co zažene každý splín.
Seš smyslná a žádoucí,
jak letní slunce planoucí
a každá křivka tvého těla kříčí nahlas, že jsi skvělá..
Přesto sužuje mě jedna starost: jestli tahle dokonalost bude se mnou dál. Moc bych si to přál.
Autor ploskuták, 13.12.2010
Přečteno 405x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, lecrecia, CULIKATÁ, Kubino 2, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí