Titan..

Titan..

Anotace: .. mesiac Saturnu

Do snehu niekto nakreslil srdce
na Titane mi dych vyrazilo
svahy hôr sú tu pre freestyle súce
metánový sneh deriem hrán pílou

lyží, cez plochy vodného ľadu
k jazerám, s uhľovodíkov vôňou
z ktorej pľúc nádych predchádza pádu
myslel som si, že sám blúdim zónou

mesiaca Saturnu v skidrese softshell
s protišmykovým snehovým pásom
k srdcu, až sem som bez pádu došiel..
- kto v mojich snoch bol skôr, ako ja som?
Autor Petbab, 17.12.2010
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, Mbonita, PIPSQUEAK, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., slnečnica
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... až skončíme tu s týmto "Matrixom",
nájdeme sa napokon
tam kdesi za obzorom a
spoločne si potykáme s Bohom...

17.12.2010 13:22:00 | slnečnica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí