Rybářova

Rybářova

Anotace: trochu jsem si zdříml

Je ticho.
Prší,
a v kaluži jsem spatřil
odraz jejích kalhotek.
Jsou bílé,
a když zem je deštěm
zmáčena,
rousnice vylézají z děr.
Je ticho.
Navléknu žížalu a nahodím.
Nic!
Myslím na její kalhotky
Jsou sněhové, jak vrcholky Beskyd.
Myslím na její ňadra.
Záběr.Zásek!
Parma - albín.
Myslím na BÍLÉ kalhotky.
Praskl vlasec.
Prší. Škoda, že jsem jí nedostal.
Byla jedinečná...
Autor Saummur, 19.01.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tos mi připomněl,že se už děsně dlouho chystám na ryby...a že jí napíšu:)...sakra dobře!

04.06.2006 18:55:00 | Art Brasi

Perfektní! Jedno z Tvých nejlepsích dílek!
HANKA

21.01.2006 13:59:00 | Hana Trnková

Je jedinečná

19.01.2006 08:55:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí