Myslela jsem ,že tě znám

Myslela jsem ,že tě znám

Anotace: chtěla bych vedět váš nazor tak mi napište dik

Myslím si ,že tě znám
a však je to naopak.
Jsi tak blízko ,ale i tak daleko.
Zaroveň mám o tebe strach.
Proč jen mi říkaš že mě máš rád, když je to naopak.
Vlastně jsi tu a nejsi.
Kde vlastně jsi.
ptám se já.
A ty hledáš odpověd v mých myšlenkách.
Já jen čekám ,kdy mi odpovíš ,avšak odpovědí se nedočkám.
Tak vidíš sám ,že tu jsi a nejsi.
Tak proč mi jen říkaš ,že mě máš rád.
Sam se přiznej ,co vidíš to ,co já.
Já vidím nebe a peklo,
vodu a oheň,
tmu a světlo.
Oba jsme a budem tak odlišní.
Proč jen veříš ,že láska je tak silná.
Proč jen doufáš ,že budem spolu.
Když tomu veří ,jen jeden z nás.
Autor 89Rosa, 20.01.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit z tý básničky je úžasnej jakoby city promluvili.100

04.06.2006 13:00:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí